哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2009 » 熱到標煙雞公嶺 2009/05/10

2009-5-11 18:05 SW5516
熱到標煙雞公嶺 2009/05/10

睇過好多網路上有關雞公嶺的相片,趁好天氣就同女人走了一轉。
10:30 由逢吉鄉上 1400 由蕉徑脫離
全程得一個字------晒
結果是燒焦了

(今晚再貼相 )

2009-5-12 18:10 Hello Keung
每次去都熱到到出煙 :face60:

不過係夏天先有好景, 無辦法啦 :face61:

個部紅色機械都係到好耐喇仲未做好 :face09:

最尾的石屎橋以前去係未有的. :face18:

最後有無係蕉徑既地到茶樓食野或者行埋去蓮塘尾食出名既火腩飯或煎雞尾飽呢. :face15:

2009-5-12 18:16 SW5516
回復 #2 Hello Keung 的帖子

夏天吹南風,冇北方的污染物就一定清的:face35:

2009-5-12 18:18 SW5516
[quote]原帖由 [i]Hello Keung[/i] 於 2009-5-12 18:10 發表
每次去都熱到到出煙 :face60:

不過係夏天先有好景, 無辦法啦 :face61::face13:

個部紅色機械都係到好耐喇仲未做好 :face09:

最尾的石屎橋以前去係未有的. :face18:

最後有無係[color=red]蕉徑既地到茶樓食野或者行埋去[/color] ... [/quote]

個部機係取地質的樣本的,唔知要樣本做咩呢 :face09:
冇 bor ,上星期己到昌榮食左煎雞尾包同豬排包 :face13:

2009-5-12 18:20 SW5516
你地上星期冇出山 ??

2009-5-12 20:10 jojo
回復 #1 SW5516 的帖子

香港通常熱到爆標,d景先致靚ge:face35:
無咩印象有坐紅色機械,咩好耐ge la. 有無兩年呀
阿媽節,推左佢出去玩.
阿土地話去爬石. 無相ge:face09:

2009-5-12 21:12 Hello Keung
[quote]原帖由 [i]SW5516[/i] 於 2009-5-12 18:20 發表
你地上星期冇出山 ?? [/quote]

星期日都要在家工作, 所以無出 :face93:
哩個星期,你咪做代表出相囉 :face03:

2009-5-12 21:15 Hello Keung
[quote]原帖由 [i]jojo[/i] 於 2009-5-12 20:10 發表

無咩印象有坐紅色機械,咩好耐ge la. 有無兩年呀
[/quote]
好耐之前見其他人的相片已有, 不過唔知正確日期

頁: [1]