哈囉~強 » 哈囉~運動 » 24號凌晨睇歐聯

2007-5-9 17:45 HV8499
24號凌晨睇歐聯

我想問歐聯final係吾係l 24號凌晨踢,如果係有無機一齊睇,事關我一來無Now,二來24號係public hoilday:face08:

2007-5-9 23:53 bunbun88
即係23號夜晚??

[[i] 本帖最後由 bunbun88 於 2007-5-9 23:56 編輯 [/i]]

2007-5-10 09:16 HV8499
I think so.  即係所謂嘅23號深夜。

2007-5-10 10:47 HV8499
有無興趣先嚟場Winning,then 直落睇ball?

2007-5-10 12:08 bunbun88
真係體能差D都頂唔住wor ...

2007-5-10 15:58 HV8499
So what do u think?

2007-5-10 17:26 Hello Keung
回復 #6 HV8499 的帖子

唔夠體能, 可能要係你屋企訓埋先得 :face62:

2007-5-10 17:39 HV8499
吾好成日掛住JJ,D體能會好D。

2007-5-10 23:25 bunbun88
咁有咩好提議呀??

2007-5-11 20:25 HV8499
Any chance to your place?  Disturb?  May be go out to a pub and watch

2007-5-11 22:51 bunbun88
上我度, 無問題wor

2007-5-11 23:26 KW1198
Really................:smiley57:

2007-5-11 23:28 Hello Keung
終審定案 :face13:

2007-5-11 23:50 bunbun88
希望可以見證利記三年抱兩

2007-5-12 00:00 Hello Keung
其實係邊兩隊對決呀 :face45:

2007-5-12 00:02 bunbun88
AC米蘭 對 利物浦

2007-5-13 18:17 Hello Keung
當日活動詳情及參與者有邊個 :face09:

bunbun88 可否定下 :face18:

2007-5-14 12:11 bunbun88
除左HV8499之外, 我都未知wor, 不如有興趣就響度報名la

2007-5-14 14:10 HV8499
如果吾打攪,我諗住十一點半左右到,睇下有無宵夜食,然後打陣機等睇波。

2007-5-14 16:25 bunbun88
good idea la

2007-5-16 20:16 KW1198
:smiley57: :face13: x 1

2007-5-16 20:28 Hello Keung
回復 #21 KW1198 的帖子

係咪渣車 :face19: 車過柩, 順便還返個冰箱俾你

2007-5-17 11:07 bunbun88
你唔係諗住夜媽媽拎住個冰箱行過黎嘛??  我驚你比差人扣查你wor....

2007-5-17 20:02 Hello Keung
回復 #23 bunbun88 的帖子

個冰箱又唔係好大, 而且條路好多人架 :face26:

2007-5-19 21:47 bunbun88
我都有一個friend 有興趣黎

2007-5-20 00:59 Hello Keung
你係屋主, 有幾多個friend黎都OK啦 :face13:

2007-5-20 14:09 bunbun88
等我買定飲料先

2007-5-20 22:24 KW1198
[quote]原帖由 [i]Hello Keung[/i] 於 2007-5-16 20:28 發表
係咪渣車 :face19: 車過柩, 順便還返個冰箱俾你 [/quote]

我都唔記得借咗個冰箱比你添..........:face20: ,
咁我就到時囉返走啦:face05:

2007-5-21 00:43 bunbun88
泊車要去醫院過D 個爤地, 因為我樓下坑口村個停車場搭左棚做大戲

2007-5-21 21:01 KW1198
[quote]原帖由 [i]bunbun88[/i] 於 2007-5-21 00:43 發表
泊車要去醫院過D 個爤地, 因為我樓下坑口村個停車場搭左棚做大戲 [/quote]

乜仲未尾戲呀, 夜麻麻泊邊"樹"都得啦..............:face09:

2007-5-22 09:22 HV8499
[quote]原帖由 [i]bunbun88[/i] 於 2007-5-19 21:47 發表
我都有一個friend 有興趣黎 [/quote]

吾知有無surprise:女球迷

2007-5-22 10:28 bunbun88
回復 #31 HV8499 的帖子

好難了, 連我女人都出左trip 未返, 唯有大家格吓劍 la

2007-5-22 11:32 HV8499
阿嫂不在,咁要認真考慮女球迷呢個 issue bor。

[[i] 本帖最後由 HV8499 於 2007-5-22 11:34 編輯 [/i]]

2007-5-22 12:07 bunbun88
球迷總動員 500紅軍踩場

【明報專訊】利物浦與AC米蘭的歐聯決賽明晚將會在希臘雅典上演,兩軍在港的球迷亦已如箭在弦,總動員支持愛隊。「紅軍」已動員500人前往灣仔一同觀看直播「撐場」;「紅黑兵團」亦不甘示弱包場睇波支持,以求見證歷史的一刻,並與志同道合的球迷第一時間分享愛隊捧盃的喜悅。

紅軍球迷

利物浦在港fans多,球迷會亦多,「香港利物浦球迷俱樂部(官方球迷會)」便有會員300人,明晚的歐聯決賽該會將組織500人於灣仔越洋撐紅軍。

明晚11:30維園誓師

「香港利物浦球迷俱樂部(官方球迷會)」於1999年成立,2003年獲英國官方授權成為官方分會,該會副會長陳先生透露,明晚歐聯之夜,球迷會將先舉行「誓師大會」,500名參加者會前往灣仔區內兩間酒吧欣賞直播支持愛隊,令灣仔成為「紅軍區」。

「五二三歐聯賽前誓師大會」是在明晚11﹕30於維多利亞公園足球場集合,在賽前先為「紅軍」振奮士氣,他們在網上登了「利迷.維園見」的宣傳口號。陳副會長表示﹕「由於到時已經是深夜時分,所以不會特別叫口號,大家只會拍照及舉橫額,在賽前簡單地打打氣。」球迷會人多勢眾,睇波活動的500人名額亦爆滿,且要兵分兩路到兩間酒吧才能容納所有擁躉。

我地洗唔洗響維園集合???

2007-5-22 14:34 HV8499
坑口村係吾係有宵夜食?十一點等,OK?

[[i] 本帖最後由 HV8499 於 2007-5-22 14:37 編輯 [/i]]

2007-5-22 15:19 bunbun88
坑口村D野擺唔到入口架, 你想食咩野先, 睇吓我可唔可以之前prepare

2007-5-22 22:38 KW1198
半夜三更o係TKO揾食都係一個大問題...................:face09:

2007-5-22 22:51 bunbun88
上黎食丁麵算la

2007-5-22 23:13 Hello Keung
丁麵 :face11: 加頂帽都得呱

2007-5-23 08:12 km7781
[quote]原帖由 [i]HV8499[/i] 於 2007-5-22 14:34 發表
坑口村係吾係有宵夜食?十一點等,OK? [/quote]

11:00pm???訓'lung'左啦,想黎都唔得,真係有心冇力:face05:

2007-5-23 09:13 HV8499
食無所謂,最緊要帶 PS2 手制

2007-5-23 10:40 HV8499
星島日報報道)繼○五年後,今晚AC米蘭    與利物浦    於希臘雅典奧林匹克球場上演的歐聯    決賽中再度爭霸。AC米蘭球員矢志報卻兩年前一敗之辱,但紅軍「長人前鋒」高治優勢明顯,勢高空轟炸進襲AC米蘭防

2007-5-23 17:41 KW1198
今晚我估比數係(主-和) (2:2):face03:

2007-5-24 19:05 HV8499
BunBun thanks for your hospitality and I enjoyed it very much.

2007-5-24 22:28 bunbun88
如果利記嬴埋我會更加enjoy, 可惜.........................

2007-5-24 22:31 Hello Keung
回復 #45 bunbun88 的帖子

更加enjoy :face09:  因為張馬會票 :face08:

頁: [1]
查看完整版本: 24號凌晨睇歐聯