哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2010 » 雷利苦主大操山 2010/10/23

2010-10-23 23:10 Charles
雷利苦主大操山 2010/10/23

今日天清氣朗,係適合比賽的好日子,但越望個天就越係火都o黎埋,唯有操山洩憤。:face14:
今次專揀苖圃路線,但亦係雷利路線,一路上山見到雷利標誌就一路鬧。全日風和日麗,陽光普照,並無天氣惡劣、不穩等bull shit出現。:face47:
因為係11:00am才起步,所以2:15至到沙田坳,4:44到城門,6:45到運頭塘
苖圃42K - 7hr45min

2010-10-23 23:57 Hello Keung
嘩! 輕鬆得你丫, 行得咁快, 今年毅行入隊, 仲唔做under 18咩 :face38: 拿個super資格 :face37:

2010-10-24 00:31 Charles
回復 #2 Hello Keung 的帖子

唔好比壓力自己,super談可容易,食多件「豬排」就得!:face03:

2010-10-24 11:45 Hello Keung
回復 #3 Charles 的帖子

襯今次有cert., 點都盡力D啦, 所以一定得, 幫定你地開慶祝會:face13:

2010-10-24 15:44 jojo
回復 #4 Hello Keung 的帖子

今次charles 楂機拍照拍video, mobile support. 我係正式入隊 :face42:  最好都係用自已速度行, 佢地就係checkpoint等我就得. :face17:

2010-10-24 15:46 jojo
由城門 上鉛鑛坳時, 天已經黑,見到兩隻箭豬出來覓食,嚇屎人:face24:

2010-10-24 16:50 Charles
回復 #4 Hello Keung 的帖子

張cert唔係我ge,我有o個張cert係3x,都好差遮。
話時話強記,實情你有無試過一次全操苖圃42呢?:face09:

2010-10-24 20:50 Hello Keung
回復 #7 Charles 的帖子

無:face48:, 一向很懶, 任何比賽我都未試過操過該項比賽的一半路程以上:face05:

頁: [1]