哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2010 » 新腳登場 衛徑油塘至沙田坳 2010/12/19

2010-12-19 21:13 Charles
新腳登場 衛徑油塘至沙田坳 2010/12/19

樂善過後淨番渣馬,已無其他賽事,正好係郊遊時段。今日有8個人,並唔係小七加一,而係小七減二再加三,即係新人試腳。:face35:
約9:50起步,衛徑大明大路,無咩特別,純綷測試步速。快步上落,亦試測深呼吸上山,幾個山頭下來都頗見成效,輕鬆到達井欄樹,新腳也都亦步亦趨。:face13:
補水過後,過大藍湖,然後上東洋山。大家各自行自己速度,慢慢地拉疏距離,陸續到達基維爾。剩下只得車路上飛鵝山再落沙田坳..........漫遊。:face49:
14:25到沙田坳,比原定5粒鐘都快o左,一擁落去Tommy地頭—竹園,食Tea!:face18:

2010-12-19 21:20 cadet
嘻嘻, 可以跟高手练习,实太令人高兴:face03:

2010-12-19 21:25 daimen
附上路線圖

Garmin :face35:
[url=http://connect.garmin.com/activity/60058723]http://connect.garmin.com/activity/60058723[/url]

按Player 可以睇海拔走標:face19:
按View in Metic(右上角),可轉km <-> ft
按Google Earth可以轉在Google Earth觀看鳥瞰圖及動態標誌:face13:
但Google Earth 要安裝:face05:

2010-12-19 21:43 Charles
回復 #2 cadet 的帖子

一山還有一山高,強中自有強中手。我o地都未係咩高手,只係比你行得多、行得快,呢D都可以用時間練出來。多行一定係有著數啦!:face35:

2010-12-19 21:46 Charles
回復 #3 daimen 的帖子

按Google Earth download o左舊 o野,但可能唔係for Mac機用。:face48:

2010-12-19 22:06 Hello Keung
[quote]原帖由 [i]cadet[/i] 於 2010-12-19 21:20 發表
嘻嘻, 可以跟高手练习,实太令人高兴:face03: [/quote]

俾你地見晒小七既高手精英, 仲有我地哩兩個底手未見:face48:

2010-12-19 22:19 ericlee
好像D講股佬今,自我申報,我係低手.:face02:

2010-12-19 22:57 jojo
回復 #7 ericlee 的帖子

咩低手,高手,郊遊咋.:face35:

頁: [1]