哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2011 » 想行平路但行了山路的 烏蛟騰-鹿頸 2011/05/10

2011-5-11 12:41 daimen
想行平路但行了山路的 烏蛟騰-鹿頸 2011/05/10

[size=4]Tommy,阿關及大文豪本來輕鬆的郊遊:face76:,但大家記性有限又認唔到路...:face05:
起步已經有混淆,行平行上 :face05:,有好多人一同起步但又唔想一齊:face52:
無奈:face59:跟書路線向北走,經烏蛟騰郊遊徑,谷埔,分水坳,荔枝窩...

因見鎖羅盤村封閉牌:face33:,而轉上山路,迷路及在32.9度行到爆:face56:,
辛苦地出到人間,到達谷埔碼頭齊齊喝可樂:face82:.
在鹿頸就連小巴都不等:face85:,直上的士出粉嶺:face91:,緊緊還可以食到下午茶:smiley66:....

[url=http://connect.garmin.com/activity/84725718]http://connect.garmin.com/activity/84725718[/url]

後記:
回到人間查找後:face93:,相信Tommy最初心想的是以下路線...
烏蛟騰-九擔租-上下苗田-三椏涌-三椏村-荔枝窩-分水坳-谷埔-鳳坑-鹿頸[/size]

2011-5-11 21:02 cadet
听讲锁罗盆有好多鬼屋??

2011-5-11 22:38 daimen
回復 #2 cadet 的帖子

有冇就唔知啦:face09:
我地都冇入去,只是上山頂過:face05:,要穿林熱爆:face56:

2011-5-12 07:52 Hello Keung
D屋一早產晒啦:face48:

2011-5-12 22:05 cadet
回復 #4 Hello Keung 的帖子

吓,系呀?!仲plan紧去探险添,睇来唔使去lor....:face49:

2011-5-12 22:07 cadet
回復 #3 daimen 的帖子

梗系啦,个日o甘热:face45:

2011-5-13 00:00 Charles
回復 #1 daimen 的帖子

你哋班友為咗去粉嶺high tea都唔使玩到咁大呀話!!!:face28:

2011-5-13 00:04 jojo
原來阿關又入左賊船, 今次唔關我地事.:face03:
香港早幾日咁熱架. 可以行澗啦.:face34:

頁: [1]