哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2011 » 針、草、大帽旋風(荷包重創編) 2011/10/05

2011-10-5 21:20 Charles
針、草、大帽旋風(荷包重創編) 2011/10/05

今日氣溫23-26度,全日天陰,有季候風,又正值重陽節,唔操山真係浪費。所以又揀咗我哋後花園(針、草、大帽)玩,不過今次玩旋風。:face29:
9:13城門針腳起步 - 9:41針頂 - 10:21草頂 - 10:31鉛礦凹 - 11:14四方山涼亭 - 11:33大帽山頂 - 11:57荃錦坳 - 14min補給 - 12:11荃錦坳 - 12:58大帽山頂 - 13:08四方山涼亭 - 13:40鉛礦凹 - 13:59草頂 - 14:34針頂 - 14:51城門

今日個頭段開得幾好,但略嫌上山太快,攪到回程有啲缺貨。

去程:15.9K@2hr44min    回程:15.9K@2hr40min

31.8K@5hr38min

p.s. 今日荷包重創係因為JoJo落荃灣後唔見咗部相機,影咗嘅相都無晒,真係流淚。:face61:

2011-10-5 21:24 jojo
登高登高, 硬係行上山, d人懶到渣車上大帽, 塞q住晒條路 :face28:

2011-10-5 21:34 daimen
回復 #2 jojo 的帖子

個個山都人山人海:face47:

2011-10-5 22:15 Hello Keung
回復 #3 daimen 的帖子

所以我登高都揀d矮d既地方囉 :face35:

2011-10-5 22:21 cadet
实在太劲啦:face13:

2011-10-5 22:27 Charles
回復 #5 cadet 的帖子

操到番嚟嘅,操到番嚟嘅:face05:。呢度個個都得,見者有份。

2011-10-9 20:59 cadet
回復 #6 Charles 的帖子

好,信住你先啦!如果操唔到番黎,要回水o架,kaka~
下星期比赛好运呀!

2011-10-9 21:48 Charles
回復 #7 cadet 的帖子

咁我都會學瘦身療程D人咁講:「你有無跟足指引,每星期跑20K,行山20K呀,唔跟足唔得個喎。」:face03:

2011-10-9 22:40 cadet
回復 #8 Charles 的帖子

好,我就呢个礼拜开始跟足指引做,希望唔会太迟!

2011-10-10 23:49 Charles
回復 #9 cadet 的帖子

咁你要喺度寫post、出相至知你有無訓練喎。依家10月,操就遲咗D,但總好過唔操。:face48:

2011-10-11 11:03 daimen
回復 #10 Charles 的帖子

瘦身廣告公司sales,硬銷小強網:face13:

2011-10-11 22:02 cadet
回復 #10 Charles 的帖子

0甘系因为你个指引出得太迟啦!:face19:
操唔切毅行就当操koth啦!!至于系度写post.....嘻嘻,唔好意思,实在太懒^0^
多谢赐教呀!!!

2011-10-11 22:34 Charles
回復 #11 daimen 的帖子

無計啦!:face48:我發覺近年响小強網出post拉客,我哋就出心出力,但網主就好似有心無力。:face03:

2011-10-17 22:39 cadet
回復 #8 Charles 的帖子

交功课:上星期行山20k, 跑步15k。知道仲未达到指引标准,呢个星期会再努力ga la!!

2011-10-17 23:27 Charles
回復 #14 cadet 的帖子

好!:face13:繼續努力,加油。:bface144:

2011-10-18 21:33 cadet
回復 #15 Charles 的帖子

收到,多谢!!

頁: [1]