哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2011 » 苖圃觀戰 獅子山公園燒烤場 - 回歸亭 - 沙田坳 - 黃泥頭 2011/11/06

2011-11-6 21:49 Charles
苖圃觀戰 獅子山公園燒烤場 - 回歸亭 - 沙田坳 - 黃泥頭 2011/11/06

今日純粹苖圃觀戰,睇人哋玩比賽,所以較啱時間去到沙田坳。
同JoJo、Daimen在9:17獅子山公園燒烤場起步,9:42到回歸亭,10:21到沙田坳,估計男、女子組的一些頭馬已過,但仍有上游位置參賽者到達。向上慢流,陸續見到好多相熟見孔從沙田坳道跑落,都係屬於較快的參賽者。:face13:
去到基維爾見到嘅面孔就辛苦好多喇,之後我哋就轉入麥徑繼續逆走,在石芽背轉向落花心坑出黃泥頭完成。

2011-11-6 22:12 Hello Keung
又話要睇人辛苦樣, 就算係基維爾水站d人都好輕鬆自娛喎 :face38:

2011-11-6 22:38 Charles
回復 #2 Hello Keung 的帖子

哦!你睇唔到事實嘅全部,有好多企咗响水站度,有啲仲企埋一邊食口煙至可以繼續上:face07:,有啲都感覺到佢地膝頭好「淵」。
沙田撘巴士出深水埗時路經大埔道約兩點幾,都仲見到好多人行緊去check point,呢啲睇怕都要天黑至到終點。:face03:

2011-11-7 23:57 cadet
哎呀,仲咩唔等埋我:face47:
你地应该系狮子亭食碗面,叹杯冰冻可乐,坐番个零钟,就会见到一住菜甘样既我...kaka

2011-11-8 09:56 Charles
回復 #4 cadet 的帖子

依!你有玩咩,早響吖,一定等埋你。:face48:

2011-11-8 21:58 jojo

你幾點去到沙田坳:face38:

2011-11-8 22:05 cadet
回復 #6 jojo 的帖子

1150........

2011-11-8 22:10 jojo
嘻嘻,我到基維爾11:18 :face04:

2011-11-8 23:39 Hello Keung

佢地行山係唔會早途大休既 :face48:

我行山有時訓陣覺添啦 :face92:

2011-11-9 07:55 cadet
回復 #8 jojo 的帖子

阿Kim追过我既时候问我,你系唔系XX同事?我唔记得你叫乜名....:face47:

2011-11-9 07:57 cadet
回復 #5 Charles 的帖子

纯粹为毅行储哩数。

2011-11-9 08:00 cadet
回復 #9 Hello Keung 的帖子

网主,上星期六见到你系烈日下练跑,犀利:face13:

2011-11-9 12:58 Hello Keung
回復 #12 cadet 的帖子

見到 :face09:

2011-11-9 22:41 cadet
回復 #13 Hello Keung 的帖子

10点几,我练完山搭小巴出坑口。时间是否吻合?

2011-11-9 23:47 Charles
回復 #12 cadet 的帖子

可能受外圍因素影響,呀網主呢排都好努力練習。:face13:

2011-11-11 21:00 Hello Keung
回復 #15 Charles 的帖子

練再多體能都無用, 長途賽, 食唔到野都無用:face48:

2011-11-12 19:50 jojo
回復 #16 Hello Keung 的帖子

短途賽,你夠輕身. 做時間啦:face35:

頁: [1]