哈囉~強 » 哈囉~好景 » 聖誕廈門遊 2011/12/24-27

2012-1-9 22:47 Charles
聖誕廈門遊 2011/12/24-27

聖誕節要同老爸返廈門辦事,JoJo亦都未到過廈門,所以拉大隊同行。
穿梭廈門市及鼓浪嶼,見到又食過好多街頭小吃,記起細個時亦食過老媽做的同樣味道,廈門春卷、炸五香、海蠣煎都是忘不了的記憶。:face34:
雖然夾唔到時間玩廈門馬拉松,但都專程去起點及終點「廈門會展中心」睇吓。

2012-1-10 22:16 Hello Keung
廈門街邊都好多野食喎, 江門無乜好食 :face36:

留多幾日啦, 桔仔局大把假期. :face28:

2012-1-11 07:47 cadet
林生原来同chok王系同乡.....:face49:

2012-1-11 15:04 Charles
回復 #2 Hello Keung 的帖子

今次同老爸去,自由度大減,如果自己去的話就可以去多好多地方。
小吃雖然多,但有啲係禁食的。:face48:

2012-1-11 15:08 Charles
回復 #3 cadet 的帖子

chok王:face09:淋瘋?
大家同姓啫,我無佢咁叻,唔識唱歌都可以都「最受歡迎男歌手」,真係見鬼.............:face03:

2012-1-11 23:34 cadet
回復 #5 Charles 的帖子

哈哈,ok ga la, 他 so call 靓仔嘛

2012-1-12 14:58 Charles
回復 #6 cadet 的帖子

唔好睇表面,佢整過容嚟,無內涵嚟。:face28:

頁: [1]
查看完整版本: 聖誕廈門遊 2011/12/24-27