哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » H2TC 衛徑8910 2012/09/15

2012-9-15 23:39 daimen
H2TC 衛徑8910 2012/09/15

衛徑隊長我唔識路,阿九今天要做帶路:face69:
本來路線是去到南涌,但因為天黑,所以改去鹿頸,乘小巴走人:face28:
因為隊員C,食左一包雲呢拿味ge GEL,個肚作動,要趕住回家,所以只得三個人去祥華村大排檔食飯,還來個練習後檢討:face23:
頭段有太陽曬住,個個都爆晒:face21:,要過水塘後,才開始個天陰些:face36:

2012-9-16 00:49 On9
25.56km only...

2012-9-16 06:22 Charles
回復 #1 daimen 的帖子

你要咁樣曬住上九龍坑山,我都爆,提早收工。:face12:

2012-9-16 07:15 daimen
回復 #3 Charles 的帖子

阿衰人隊長還唔滿意呢:face23:

2012-9-16 09:15 On9
[quote]原帖由 [i]daimen[/i] 於 2012-9-16 07:15 發表
阿衰人隊長還唔滿意呢:face23: [/quote]

:face23:

2012-9-16 09:38 daimen
回復 #5 On9 的帖子

咪發傻喇,邊有人話你:face39:

2012-9-16 10:43 daimen
相片2

2012-9-16 18:15 daimen
地圖

隻錶又無電,唔通真是要買瘋:face09:

[url=http://ridewithgps.com/trips/922563]http://ridewithgps.com/trips/922563[/url]

2012-9-17 11:59 jojo
[quote]原帖由 [i]daimen[/i] 於 2012-9-16 07:15 發表
阿衰人隊長還唔滿意呢:face23: [/quote]

唔滿意d 咩野.. 從實招來.:face69:

2012-9-17 12:38 daimen
你地有冇人做支援? 我自己有些朋友想做,但全部也是單件和對毅行不清楚,真是唔敢出聲呢:face89:

2012-9-17 13:57 Charles
回復 #10 daimen 的帖子

咁ge支援信唔過喎。:face05:

2012-9-17 22:34 jojo
回復 #10 daimen 的帖子

支援方面, c & d 隊員已經安排得妥妥當當.  佢地好pro 啦 :face35:
你d friend 無經驗又想做, 就約一個有車到的支援站. 又或者到finish point 拎衫比你地換都好呀. 可能佢地想見識下呢.
那時你未玩過毅行, 係沙田坳十仆我地羅.:face03:

頁: [1]
查看完整版本: H2TC 衛徑8910 2012/09/15