哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » S24 齊腳首操 2013/9/1

2013-9-3 12:31 jojo
S24 齊腳首操 2013/9/1

[font=新細明體]早[/font]7[font=新細明體]時半係西貢等[/font], [font=新細明體]等來等去唔見阿[/font]YUAN, [font=新細明體]又唔應[/font][font=新細明體]手電[/font], [font=新細明體]以為妻女唔放人[/font], [font=新細明體]要陪慾禁室[/font]. [font=新細明體]最後等多[/font]10[font=新細明體]分鐘唔見人就起步[/font].  :face48:

[font=新細明體]由西貢牛寮起步[/font], [font=新細明體]都差不多[/font]8[font=新細明體]時[/font], [font=新細明體]臨入泥路去馬鞍前[/font], [font=新細明體]阿[/font]YUAN[font=新細明體]追截[/font], [font=新細明體]原來佢的[/font]IPHONE [font=新細明體]濕水壞左了[/font].  [font=新細明體]又無晒我地電話[/font]

[font=新細明體]今次新用背[/font]BAG[font=新細明體]加對[/font]poles,  [font=新細明體]上馬鞍[/font], [font=新細明體]佢地上得好急[/font],  [font=新細明體]仲傾到偈[/font]. [font=新細明體]好在對[/font]poles [font=新細明體]真係省左好多力[/font].:face13:

3[font=新細明體]小時就到沙田坳[/font].  [font=新細明體]我都追到個腦一片空白[/font]. [font=新細明體]快快食左碗餐腸米[/font], [font=新細明體]隊罐可樂[/font], [font=新細明體]補水[/font],10[font=新細明體]分鐘又要起行[/font].   :face97:

[font=新細明體]下午[/font]1[font=新細明體]時到城門燒烤場[/font],  [font=新細明體]第一眼已經睇唔到雪糕車阿伯[/font], [font=新細明體]再望汽水機[/font], [font=新細明體]差唔多售完[/font].  [font=新細明體]仲食左[/font]George 7[font=新細明體]蚊[/font],[font=新細明體]唔忿氣[/font], [font=新細明體]打去熱線留言[/font]. [font=新細明體]我地出番去城門小食亭補給[/font], [font=新細明體]再行上铅礦坳[/font], [font=新細明體]去大帽[/font].

[font=新細明體]最後約[/font]7:50[font=新細明體]小時完成43K 左右[/font].  首操, 成績滿意啦   :gface032:

路線 西貢>麥四>麥五>麥六>城門無補給去小食亭>铅礦坳>麥八   43K   7:50小時.

2013-9-4 16:57 daimen
回復 #1 jojo 的帖子

勁得你地呀:face13:
九牛二虎才上到馬鞍坳,都還見到尾燈:face05:
但跟住就唔見人,只剩下已被扯爆的我和charles:face55:

2013-9-4 21:53 jojo
回復 #2 daimen 的帖子

到你操起左, 就嫌我慢啦.:face35:

最恐怖係阿YUAN 上最斜那段大帽石屎路時, 我見到臨尾跑上斜......:face28: 佢那股四頭肌的力好強.[img]http://www.hellokeung.com/forum/images/smilies/face13.gif[/img]

2013-9-5 13:33 daimen
回復 #1 jojo 的帖子

嗰幅"啤啤"相,應該是在荃灣兆和餐廳:smiley66:
如果行山在荃灣集合,我多數會在這間吃早餐:face62:A餐:牛肉粒通粉+練奶豬仔包

2013-9-6 22:10 jojo
回復 #4 daimen 的帖子

就係城門小巴站上車處.  都無啤啤, 要出去買.  :face48:

其實一般茶餐廳食的早餐唔夠我操山份量. 太少了.   飯要食一大湯碗才夠。

"A餐:牛肉粒通粉+練奶豬仔包">> 比我上完個針山都無晒。 :face25:

頁: [1]
查看完整版本: S24 齊腳首操 2013/9/1