2007-11-14 16:43 SW5516
二澳

想由分流經二澳往大澳
但聽聞二澳的路已被長草所封
請問是否真的呢

2007-11-14 16:56 jojo
03有印象封o左,不過近兩年行過, 都解封了:face49:

2007-11-14 16:58 SW5516
[quote]原帖由 [i]jojo[/i] 於 2007-11-14 16:56 發表
03有印象封o左,不過近兩年行過, 都解封了:face49: [/quote]

好耐好耐之前:face30:
讀書個陣去過 :face39:
依家想去睇下有冇改變:face39:

2007-11-14 17:04 Hello Keung
04年8月8日行過 :face62:

[url]http://www.hellokeung.com/gallery/photo_28/photo.htm[/url]

2007-11-14 17:08 SW5516
回復 #4 Hello Keung 的帖子

如果未去過就拿地圖去會唔會有的險
我怕找不到路

2007-11-14 17:30 jojo
回復 #5 Limlim 的帖子

都算係鳯凰徑..大路一條, 都唔會險ga 咁你由石壁下車>狗嶺涌>分流>二澳>大澳:face76: 都好長途borrr

2007-11-14 17:45 SW5516
路程對我來講是長了點
但應handle 到
多年冇行
自重九開始行返
19/10 北潭涌浪茄西灣亭
27/10 城水至大埔
4/11 荃錦坳至深井
6/11 荃錦坳至河背
10/11 逆行麥徑十段至轉車站

希望可以操返下 :face05:

2007-11-14 17:57 jojo
咦! 10/11還是毅行borrr, 上午行第十段呀 ? 可能見到borrr:face40:

2007-11-14 18:02 SW5516
回復 #8 jojo 的帖子

我下午食完 lunch 先開始行
還有很多人行

2007-11-15 00:05 Hello Keung
當日都見到好多人逆行麥徑十段, 由水塘尾至毅行轉入終點的M193, 至少見到50人 :face28:

2007-11-15 09:17 SW5516
但係一過左七渡河就得返我一個

2007-11-15 09:43 Hello Keung
七渡河(吉慶橋)之後已經唔係麥徑, 一定少人了.

2007-11-15 10:03 SW5516
係呀
個日行到轉車站對上時已天黑:face24:
又墳頭又黑:face25:
得一個人都幾驚

頁: [1]
查看完整版本: 二澳