哈囉~強 » 哈囉~新聞 » 朗豪坊元氣再現鼠蹤已停業清潔

2008-3-19 23:04 Hello Keung
朗豪坊元氣再現鼠蹤已停業清潔

兩周前發現鼠縱的旺角朗豪坊元氣壽司,因昨晚天花再現鼠蹤,店鋪今日起暫停營業並即時進行大清洗,直至店內及附近環境整體衛生情況改善。店舖門外貼出內部維修告示,現已有清潔工人在店內展開清洗消毒。

元氣壽司表示,店舖配合商場開放設計,正與商場管理處合作處理,並將委托兩間滅蟲公司跟進。

2008-3-20 22:02 jojo
回復 #1 Hello Keung 的帖子

或者有新出的老鼠頭壽司呢:face03:
weekend or friday night去元氣食壽司大排長龍,但壽司比較新鮮,貨如輪轉,上星期weekday去灣仔食,好少人,d壽司迴轉輪上唔知轉左幾耐:face28:
有時去金太郎食,除左壽司,仲有好多set 平價的拉麵+2至3件壽司,都okga:smiley66:

2008-3-20 22:08 Hello Keung
迴轉壽司又點會新解呢, 轉你兩個鐘都仲轉緊, 係就去即叫即切即上, 先得啦 :face48:

對上個次去登打士街地面個間金太郎, 食了一客三文魚棘身差到暈, 決定以後都唔去個間. :face11:

2008-3-20 22:17 jojo
回復 #3 Hello Keung 的帖子

張價就貨,唔好咁高要求啦, 質數係咁上下:face39:

2008-3-20 22:24 Charles
回復 #3 Hello Keung 的帖子

學人咀刁,又話無錢,你扮咀刁定係無錢先。:face38:

2008-3-20 22:32 Hello Keung
回復 #5 Charles 的帖子

你想歧視窮人 :face11: 窮人都要有食好野既權利架 :face88:
廣播處處長都應該認同 :face61:

2008-3-20 23:36 KW1198
鼠年旺鼠食老鼠,
唔食老鼠正老鼠
:face03::face03::face03:

2008-3-20 23:47 Charles
回復 #6 Hello Keung 的帖子

但係想食好0野就要比錢呢。我夠想5蚊碗仔翅有真魚翅食、凍飲0吾使加3蚊、30蚊套餐有五頭鮑食..........。根本全世界就只有一種歧視,就係「窮」。:face88:

頁: [1]