哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2008 » 北京北京2008-Part 1

2008-3-25 21:41 Jenny
北京北京2008-Part 1

各位大佬好多謝你地的利利是是!:bface129:
珍珍一夠水腳就飛去北京做研究﹐順便係北大上左個短期課程。:face49:
現人依然係北京﹐附上幾幅相﹐分亨一下我在北京的日子。:face03:

2008-3-25 23:29 Hello Keung
飛來飛去真係有米, 仲讀埋個短期課程添 :face28:

冰糖胡蘆, 感覺係, 好甜, 甜到溜, 仲黐黐立立, 見到都唔敢食 :face48:

789 987 879 798 ... 完全唔知, 大獲野 :face09:

2008-3-26 09:42 jojo
嘩!好似d遊學團,真:face22:
無諗過北京天氣咁清borr. 上次去,感覺污煙漲氣:face28:
轉左張貓貓相, 可愛喲:face49:

2008-3-26 15:20 SW5516
點解北京個天可以咁清 :face09:
我前年去灰色架 :face12:

2008-3-26 22:38 Charles
回復 #4 Limlim 的帖子

北京個天係好清0架,我去果陣時,係1986年。:face03:

2008-3-26 22:44 Hello Keung
回復 #4 Limlim 的帖子

可以今年的沙塵風暴早左完左呢 :face69:

2008-3-26 22:48 jojo
回復 #6 Hello Keung 的帖子

唔好啦,等沙塵賀奧運.:face69:

2008-3-27 18:29 Jenny
我見個幾日好天咋.

之後有時都起塵:face35:﹐所以仲未影鳥巢﹐水立方及中央電視台的新總部:face49:
影相﹐梗係擇日影嘛:face69:

頁: [1]
查看完整版本: 北京北京2008-Part 1