哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2008 » 星期日遊蕩篇之離咩譜球會

2008-4-21 20:57 Jenny
星期日遊蕩篇之離咩譜球會

火車來回一日「離咩譜」係4英鎊,因為心情鬱粹,決定同朋友女瀟酒走一回。:face07:
因為要趕返宿舍當值,所以好多博物館都係過門而不不入,:face05:包括我幾鍾意的批頭四博物館。:face12:
最慘係用左3英鎊坐車去利物浦主場參觀,點知是日額滿。:face11:最快要2個星期後。真係離咩譜!:face17:
但利物浦大部份記念品都靚過曼聯,連比堅尼都有:face15:!同樣係紅色主打,但利物浦真係用得好好多!好想買,但同曼聯一樣﹣﹣貴!:face58:
有得睇無得買!:face50:
今個星期六同同一個朋友女去曼城主場睇對富咸!:face65:學生價13英鎊,到時珍珍再為大家報導!:face66:

2008-4-21 21:02 Jenny
0787 is Jenny's friend

I'm not so tall! Of course not me la!

2008-4-21 21:41 Hello Keung
原來無甘泉搭, 趕住返去係為左睇波 :face17:

> 連比堅尼都有...有得睇無得買
買黎做乜, 掛係到當裝飾 :face50:

唔會有人認錯你, 因為哩個forum係無乜外來人入來的. :face48:

2008-4-21 21:52 jojo
嘩..好有米!:face18:飛來飛去,仲有$$$去睇波添
就買番套著出黎睇波遮:face69:

2008-4-21 22:49 KW1198
You will never walk alone
歐聯在即, 梗係多人去"離咩譜"朝聖啦,
去"慢城"主場仲正呀, 英超球場第二最新,
引死人啦...................:face10::face10::face10:

2008-4-21 23:29 Hello Keung
回復 #5 KW1198 的帖子

你咪試下一家大細過去囉 :face69:

2008-4-22 00:55 Jenny
回復 #5 KW1198 的帖子

你呢句令我諗起伍晃榮∼ 哎:face31:
一代體育新聞報道大師:face30:

頁: [1]