哈囉~強 » 哈囉~運動 » Man City vs Fulham

2008-4-27 17:48 Jenny
Man City vs Fulham

:face42:激...死!:face27:臨完場又入一粒攪到2:2:face14:
好彩無買波如果唔係輸光光呀:face21:
手持學生票但位置一流,呢13英鎊真係抵到躝!:face76:
雖然個場細曼聯一倍但琴日都有四萬幾人入場,唔理富咸班球迷,我地全部人一齊叫"City, Go City!" :face66: 'City, come on city'.:face65:都幾開心﹣同係奧脫福睇曼聯感覺一樣開心:face68:
可能我係世界球迷(=無固定熱捧球隊)所以參與過程已經好亨受:face15:加上我個朋友女係超級球迷(佢代表曼大踢女子隊呀!:face12:)同佢睇波超開心!:face34:
琴日場波最唔抵係上半場入兩粒,但我地坐係另一面:face17:;換邊後有多次攻門但又唔入,氣氛差DD。:face48: 最激氣富咸竟然換邊後入2粒!:face27:即係全場入波都唔係我個邊:face41:,我地興到要反台咁濟:face56:!幾多粗口滿場飛呀!:face05:
因為最後一場主場,所以有大抽獎,頭獎係架車,但二獎就係....泰國假期!:face89:果然他信係好野!:face08:
其實去左3個球會主場,紀念品最樣衰竟然係曼聯:face11:,「鬆D門」珍珍下期返香港就知定,寧願買靚靚都唔會淨買曼聯。:face18:
等珍珍重覆一下:face22:名單
哈利及麟少係仔、水偉係女、重有顧問級鋒鋒及愛莉
學生哥無咩錢,淨係可以買細路野,係咁多先啦!:face34: 如有遺漏強記會提我架啦!:face25:
珍珍一時心急,唔記得影球場外觀,:face76:不過你地可以自己去網頁搵!呵呵呵!:face77: />

2008-4-27 17:51 Jenny
珍珍直擊報道曼城對富咸

上面張帖想放相唔知點解死左機。:face47:

2008-4-27 19:09 Hello Keung
足球野, 完全唔識, 睇下"運動版版主"bunbun有無回應啦 :face93:

> 等珍珍重覆一下名單
> 哈利及麟少係仔、水偉係女、重有顧問級鋒鋒及愛莉
Zeco 有兩名架, 鋒鋒有個妹的 :face35:

> 學生哥無咩錢
無錢既定義真係好廣, 可以經常搭飛機 :face89:

2008-4-27 19:36 Jenny
回復 #3 Hello Keung 的帖子

如果甘泉唔係乾塘,我本來可以搭多兩轉!:face47:
你唔覺我第一年根本無返來,直到有甘泉出現...:face03:
世事無常呀∼∼強!:face12:

2008-4-27 22:08 Hello Keung
回復 #4 Jenny 的帖子

唔覺, 唔覺你離開左香港 :face31:

2008-4-28 09:18 bunbun88
呀珍尼,, 妳有無睇錯呀?? 場波最後係Man City 輸 2:3 wor ......., 妳係咪早左離場呀???

2008-4-28 17:56 Jenny
回復 #6 bunbun88 的帖子

數少一粒!
可能我去左廁所!
但3粒都係換邊之後入,總知就激死啦!
BUN 蛇,咁富咸是咪仲要降班呢?

2008-4-28 22:39 KW1198
回復 #1 Jenny 的帖子

喺大不列顛國做學生妹真係幾好Bor........, 鍾意去邊就飛去邊:face75:, 又有"抵到躝"既價錢睇英超,仲要個位鬼死咁近場邊, 明日歐聯四強"慢"聯 Vs 巴塞應該"慢"市會好熱鬧..............生死大戰會入場睇嗎:face09:

2008-4-29 05:46 Jenny
回復 #8 KW1198 的帖子

鬼有飛買:face48:﹣﹣一早買哂啦!仲有我份咩∼∼:face05:

2008-4-29 09:09 bunbun88
[quote]原帖由 [i]Jenny[/i] 於 2008-4-28 17:56 發表
數少一粒!
可能我去左廁所!
但3粒都係換邊之後入,總知就激死啦!
BUN 蛇,咁富咸是咪仲要降班呢? [/quote]

我諗富咸響呢個moment唔係需要贏波, 而係需要奇蹟........

2008-4-29 23:57 KW1198
回復 #9 Jenny 的帖子

Yellow COW Ticket la.....................:face06:

頁: [1]
查看完整版本: Man City vs Fulham