哈囉~強 » 哈囉~運動 » 游到100m

2008-7-17 18:40 Hello Keung
游到100m

隔左2星期, 又一次落屋苑的泳池游水, 唔知點解今次一初下水游得好順, 一游就可以游15m(屋苑泳池橫池), 之前初下水時都只可以換氣3次左右就要飲水了. :face11:

之前最長游到25m, 但今次游到100m(屋苑泳池直池x4)添! :face34: 不過大半個鐘就無晒力, 而今個星期六日都唔會行山(必定後幾日會酸痛) :face31:

今日好似好浮咁, 係咪d水落左野呢? :face09:or 我肥左呢? :face42:

2008-7-17 21:33 jojo
回復 #1 Hello Keung 的帖子

:face03:關咩落左野又肥左o既事,游順左就真:face13: 游游下就好容易掌握到呼吸啦.
游多一兩次,就可以一次過游50m.:bface330:
其實游水都好倦,係全身運動麻:face35:

2008-7-17 22:31 Hello Keung
不過今年都只可以係屋苑的25m池練習, 因為50m的公共泳池今年免費, 幾時都咁多人, 練習會有困難 :face48:

2008-7-18 09:58 jojo
回復 #3 Hello Keung 的帖子

我最鐘意等到落狗x咁大雨去游水,免費入場都好少人:face69:

2008-7-18 20:47 Hello Keung
游得順, 今朝再游45分鐘, 而家後腰位好累.... :face85:

2008-7-18 21:57 jojo
回復 #5 Hello Keung 的帖子

正常borrr. 游蛙式條腰會比較攰.:face35:  習慣左就無事啦.

2008-7-22 12:34 Hello Keung
游到有中耳炎, 等好返, 要休個幾星期 :face31:

2008-7-22 18:40 jojo
回復 #7 Hello Keung 的帖子

:face11:搞到咁.好番,仲可唔可以游. 那要帶耳塞

2008-7-22 18:54 Hello Keung
好番為何唔可以游 :face09:

唔覺運動店有耳塞賣 :face09:

2008-7-22 20:08 jojo
回復 #9 Hello Keung 的帖子

好番又游,又好易中招嘛.
有呀..你再去睇睇. 我以前都見過borrr.:face35: 戴左,可能借左壟耳陳隻耳:face03:

2008-7-24 07:37 Hello Keung
越來越嚴重:face42:, 昨晚訓覺時, 又發冷又發熱, 而家仲手軟腳軟, 小小頭暈, 喉嚨好難講野, 睇黎無咁快好返 :face85:

2008-7-24 09:16 jojo
回復 #11 Hello Keung 的帖子

咁即係依家又聾又啞:face48:要學定手語呀:face69:

2008-7-24 10:08 Charles
回復 #11 Hello Keung 的帖子

通常病都係因為有人好鬼得閒無0野做,又或者好鬼多錢無地方洗,先至會出現。睇0黎小強兩樣都中。

我以前都係放假至會病。但依家係忙到唔比病。

2008-7-25 16:53 Hello Keung
加藥! :face51:
去到要食7日藥了... :face85:, 未試過要食咁耐, 而且而家無胃口食野, 真係食藥多過食粥(食唔到飯) :face31:

2008-7-27 22:09 jojo
回復 #14 Hello Keung 的帖子

Tommy話尋日你連聲都開唔到:bface257:你究竟染了咩野可怕傳染病

2008-7-28 09:42 Hello Keung
回復 #15 jojo 的帖子

荷包乾硬化 :face59:

2008-7-29 00:22 Charles
回復 #16 Hello Keung 的帖子

乾硬化雖然乾,但都個底都仲好硬。:face28:

2010-7-3 16:55 Hello Keung
今日慢慢游, 蛙一下透一下氣, 全程半個鐘都無碰池邊池底休息, 不停游但好慢, 不過一定破我一次過游最長同最耐的記錄了 :gface027:

2010-7-4 14:45 jojo
回復 #18 Hello Keung 的帖子

:face13: 努力!

頁: [1]
查看完整版本: 游到100m