哈囉~強 » 哈囉~運動 » 雷利長征及SALOMON行山熱身賽

2008-10-8 21:14 Hello Keung
雷利長征及SALOMON行山熱身賽

雷利長征: 2008年10月11日至12日
SALOMON行山熱身賽: 2008年10月12日

咁咪成山都係人 :face11:

2008-10-8 21:37 jojo
回復 #1 Hello Keung 的帖子

尋日係九龍坑山都有義工貼標啦. 12號你o黎襯墟low:face37:

公司都有二人隊行雷利夜線! 下星期苗圃,又好熱鬧:face08:

2008-10-8 22:46 Charles
回復 #1 Hello Keung 的帖子

來來去去都係果班人玩,應該話係分薄0左。兩個比賽路線都唔同,無幾多人遮。

2008-10-8 23:03 Hello Keung
連玩兩場咪過百公里 :face21:

兩個比賽路線有個大約500m既交匯點, 扎山道停車處至沙田坳道士多. :face49:

我而家諗緊一係就跟返毅行預定的時間行3至4段, 即是下午4點起步, 一係就去影video. :face31:

2008-10-8 23:10 Charles
毅行時間行3、4段,即係單挑夜路啦,都要玩到11點喎,即係星期六行啦。:face35:

2008-10-9 11:08 Hello Keung
回復 #5 Charles 的帖子

不過最重要都係睇下有無野趕工, 趕工的話邊到都唔洗去 :face48:

2008-10-9 22:42 Charles
回復 #6 Hello Keung 的帖子

行完再做law。
重陽果日我行完山,夜晚都返0左公司做0野。:face08:

2008-10-10 21:14 Hello Keung
而家正在趕工中, 希望趕得切啦 :face51:

2008-10-10 21:44 jojo
回復 #8 Hello Keung 的帖子

:face97:加油加油,通宵工作.
星期日會下雨兼轉涼. 應該好舒適,:face76:只怕對鞋濕

2008-10-10 21:49 daimen
回復 #8 Hello Keung 的帖子

亞Tommy話,你會同我地一齊行:face48:, 仲會拍野:face69:
是否真先:face18:

我隻左腳還痛:face23:, 每上一級都會有感覺,使到隻右腳好用力,應該好容易"揪根".
我估我都會帶手杖:face31:

2008-10-10 21:56 jojo
回復 #10 daimen 的帖子

佢地係中途join我地呀? :face09:
其實早兩個星期無啦啦扭傷左頸肩位,針灸好得6成,比賽要快好,所以早三日才決定去睇西醫,現在好到9成.
出賽時,你唯有試下用護膝, 一係食止痛藥..:face31: 大家都周身病痛:face07:

2008-10-10 22:17 Hello Keung
[quote]原帖由 [i]daimen[/i] 於 2008-10-10 21:49 發表

我隻左腳還痛:face23:, 每上一級都會有感覺,使到隻右腳好用力,應該好容易"揪根".
我估我都會帶手杖:face31: [/quote]

唔洗怕, 上年毅行, 左膝膜炎, 在水浪窩開始都係只用右腳用力來行, 到尾都未抽筋. :face31:

2008-10-10 22:20 Hello Keung
[quote]原帖由 [i]jojo[/i] 於 2008-10-10 21:56 發表
佢地係中途join我地呀? :face09:
其實早兩個星期無啦啦扭傷左頸肩位,針灸好得6成,比賽要快好,所以早三日才決定去睇西醫,現在好到9成.
出賽時,你唯有試下用護膝, 一係食止痛藥..:face31: 大家都周身病痛:face07: [/quote]

Tommy預計會在水浪窩會合, 我會一齊起步. :face35:

另外, 原來山海有不少人都連玩雷利長征及SALOMON行山熱身賽, 勁! :face81:

2008-10-12 04:21 jojo
回復 #13 Hello Keung 的帖子

諗住越早訓就訓唔到,只係訓左個幾鐘,依家要準備啦:face28:

2008-10-12 06:42 Hello Keung
乜有野要準備架咩:face09:

2008-10-12 19:57 jojo
回復 #15 Hello Keung 的帖子

4時要起床,要蒸大一碟飯,尋日買了個巨無霸,食完碟飯,食住半個巨無霸先,食左咁多,熱下身,等一陣,要出咁d,又要打夠水,我耗水費驚人,所以每次行山前最多去厠所.
雖然腳皮厚,但仍然包些少膠布. 收拾下,5:40出門口:face05:
唔夠訓,今日我會好早"淋".:face50:,明天才upload d 相

頁: [1]