哈囉~強 » 哈囉~郊遊 » 行程2008 » 台灣行∼墾丁 2008/10

2008-10-20 23:28 Jenny
台灣行∼墾丁 2008/10

珍珍因響往電影「海角七號」中的情節,所以決定一遊墾丁!:face28:
因漂亮的風景實在太多,只挑有海有山的秀一下好了!:face35:

2008-10-21 08:04 km7781
喂...影相進步左wor....

2008-10-21 09:04 bunbun88
妳就好la, 帶著新機去旅行

2008-10-21 09:16 Hello Keung
只要離開香港, 無煙霞, 影乜都靚d. :face49:

2008-10-21 15:52 jojo
留學生咁快放假ga, 有又得去玩,真好!! 景好靚:face15:

2008-10-21 19:02 Jenny
回復 #5 jojo 的帖子

jojo妹妹,因為珍珍表姐結婚先有得放監返來∼:face03: 嫁剩我咋∼死啦:face12:

2008-10-21 22:07 Charles
回復 #1 Jenny 的帖子

好懷念美麗ga墾丁同恆春古城,十幾年前單挑台灣時到過呢兩處地方,好好feel。

點解無去鵝鑾鼻同貓鼻頭,係台灣最南端果兩個丫,望到太平洋ga。

2008-10-21 23:05 jojo
回復 #6 Jenny 的帖子

yo! 使咩驚!你咁靚女,一定好搶手:face49:

2008-10-22 23:06 Jenny
回復 #7 Charles 的帖子

唏!梗有去啦!諗住下個post 嘛∼:face28:

jojo∼一切都係假架!化裝!化裝來架!你問土地阿強就知啦!:face47:

2008-10-22 23:50 Charles
回復 #9 Jenny 的帖子

嘩!真happy呀。
我以前去ge墾丁都幾古樸,又有國家公園,沿途有海灘,有舊「帆船石」;星期五、六晚就變得多人,因為墾丁都係台灣人渡假ge地方,通街都好多野食。相信咁多年後,依家會更加熱鬧。

諗諗0下都想摷番D舊相出來睇,不過多數係黑白相。

2008-10-23 03:00 fatfatyiu
冇o野好講...! 景靚...機靚...人靚...    D o野食睇落都好好食...:smiley56:

2008-10-23 09:32 Hello Keung
[quote]原帖由 [i]Jenny[/i] 於 2008-10-22 23:06 發表
唏!梗有去啦!諗住下個post 嘛∼:face28:

jojo∼一切都係假架!化裝!化裝來架!你問土地阿強就知啦!:face47: [/quote]

我都唔記得睇過你個真樣喎 :face48:, 每次都只係見到d粉同顏料. :face05:

2008-10-23 15:01 jojo
強記睇好野食,對眼會發光O者,睇女人佢無咩興趣:face48:,珍珍問錯人啦:face35:

2008-10-23 18:25 Jenny
回復 #13 jojo 的帖子

強記連對野食都「獨到」架:face28:係佢眼中咩都係狗食ge...:face03:

2008-10-23 18:33 Hello Keung
回復 #14 Jenny 的帖子

所以我好耐都食唔到人食既野喇 :face51:

2008-10-23 22:25 jojo
回復 #15 Hello Keung 的帖子

強記:小心d講,:face17: 上星期六燒烤都係人食既野:bface131: 下次換包貓糧你過試

2008-10-23 22:55 Charles
回復 #14 Jenny 的帖子

講起食就口水都流晒,以前去台灣有好多野食聽個名都唔知係咩,所以錯過左好多野(主要係無錢)。不過普通野我都已經覺得好好食(或者有人會話係比狗食)。
我見你前面碟野食都好大,點解唔post多D食物相,剌激0下強記都好。:face03:

2008-10-24 00:00 Hello Keung
貓糧同狗糧都好貴, 得個幾條魷魚絲既貓糧要成10幾蚊包, 點捨得食 :face48:

頁: [1]
查看完整版本: 台灣行∼墾丁 2008/10