哈囉~強

標題: 又係水浪窩!麥徑4至5段 2009/10/31
Hello Keung (c.k.)
百公里土地

UID 2
精華 0
積分 4089
帖子 4089
閱讀權限 200
註冊 2007-3-1
來自 山野之間
狀態 離線
又係水浪窩!麥徑4至5段 2009/10/31

又係水浪窩? 人人都喜愛! 連續幾次行山都係哩度起步, 唔通要我check住個幾部汽水機仲有無汽水? 答案係... 仲有幾樽剩.

今日比上次熱些少, 行既速度差唔多, 只係用多幾分鐘.

因為熱, 竟然一啖就飲清一罐汽水, 即時買多一罐, 今次胃口又比上次好返DD, 可以5分鐘食完兜魚蛋, 有進步.

路線: 水浪窩 (09:15) -> 麥徑4 -> 基維爾營地 (12:15) -> 麥徑5 -> 大埔道 (15:00) (23.3km 5小時45分)

全部相片: http://www.hellokeung.com/gallery/photo_n246/
.

水浪窩的門神

熱身先

向馬鞍山出發

回望企嶺下海

入第5段

大佬山波波

轉入直路, 明天的"挑戰12小時"路牌

食得就食

上獅子山

好曬喎

行行行, 睇下九龍景好過啦

畢架山波波

沿途好多騮哥

都到啦!仲跑?
.
全部相片: http://www.hellokeung.com/gallery/photo_n246/
頂部
jojo
百公里大地主

UID 11
精華 0
積分 2969
帖子 2969
閱讀權限 150
註冊 2007-3-6
狀態 離線
回復 #1 Hello Keung 的帖子

個個都咁快.今年搞咩野.小七著o左五個去操山. 各有各操,越操越狂 我都話...狂操....泥馬

今次食魚旦,下次食碟飯啦.

o下..只得..幾樽剩o乍.
頂部
Hello Keung (c.k.)
百公里土地

UID 2
精華 0
積分 4089
帖子 4089
閱讀權限 200
註冊 2007-3-1
來自 山野之間
狀態 離線
回復 #2 jojo 的帖子

原來想叫白飯, 但今日無飯賣

分開操, 多d後記, 個場咪旺d囉

點都好, 唔洗諗當日水浪窩會有汽水賣啦
頂部
jojo
百公里大地主

UID 11
精華 0
積分 2969
帖子 2969
閱讀權限 150
註冊 2007-3-6
狀態 離線
回復 #3 Hello Keung 的帖子

無飯.死啦!當天無米氣,好難涯 預左無,食兩碗麵都未必夠 下星期操經過問一問....至得. 無得食...唔係好得

今個星期,個網夠旺場啦
頂部