哈囉~強

標題: 維港煙花新年匯演 2010/02/15
Hello Keung (c.k.)
百公里土地

UID 2
精華 0
積分 4087
帖子 4087
閱讀權限 200
註冊 2007-3-1
來自 山野之間
狀態 離線
維港煙花新年匯演 2010/02/15

原本昨晚無野搞, 點知睇到瑪姬個facebook有一大疊贈卷可以上海運頂樓睇煙花, 又有地方去了.

由於好遲先通知要飛, 原本瑪姬無諗住去睇, 因為俾飛我, 所以昨晚出埋來九龍, 就順便一齊睇.

第一次係現場有咁好位置去睇煙花, 比起用百幾2百蚊上船睇仲好, 而且唔迫人, 雖然雲多, 但今次算係最好睇既現場煙花.

睇完煙花, 去左同事平日不繼推介的粗菜館食晚餐, 相當唔錯.

兩次拿到贈卷, 原本都想請返食飯, 不過最後都AA制, 我都盡左人事架喇.

全部相片: http://www.hellokeung.com/gallery/photo_n266/

.

.
全部相片: http://www.hellokeung.com/gallery/photo_n266/
頂部
jojo
百公里大地主

UID 11
精華 0
積分 2969
帖子 2969
閱讀權限 150
註冊 2007-3-6
狀態 離線
回復 #1 Hello Keung 的帖子

嘩!咩咁筍既o野總係無我o地份.
我o地昨日準備開年飯都已經一頭煙,飯後都仲要洗碗,攪完都天黑.日日都好似好忙咁,但又好似無做到o野.
一般出來食飯就梗係話AA啦,你都唔夠誠意,有誠意既就埋o左單人o地都未知.一係就擺出一幅誠"狠"樣,咁人家就會受ga啦啦隊!
頂部
百公里土地

UID 2
精華 0
積分 4087
帖子 4087
閱讀權限 200
註冊 2007-3-1
來自 山野之間
狀態 離線
回復 #2 jojo 的帖子

你高人一等, 有得上IFC個喎, 仲好景啦.

好難唔知埋單, 得2個人食, 唔學似上次呀德咁, 行左去埋單都唔知. 誠"狠"樣, 唔識添.
頂部
jojo
百公里大地主

UID 11
精華 0
積分 2969
帖子 2969
閱讀權限 150
註冊 2007-3-6
狀態 離線
回復 #3 Hello Keung 的帖子

好景的話,我都年年返去睇啦. 咁高,只係睇到個煙花頂o乍,遇上風向唔o岩,d煙吹晒過來,咩都睇唔到.
鼠去wc 咪得羅,咁都要人教.
頂部
maggietso
百公里地主

UID 8321
精華 0
積分 278
帖子 278
閱讀權限 99
註冊 2010-1-3
狀態 離線
回復 #1 Hello Keung 的帖子

呢次都係我第一次在一個咁好位置來看煙花, 多謝你在場即時搵到個靚位   
頂部
百公里土地

UID 2
精華 0
積分 4087
帖子 4087
閱讀權限 200
註冊 2007-3-1
來自 山野之間
狀態 離線
昨日得知, 原來尖東有個無乜人既靚位, 7點45都唔迫, 仲可以有得坐添.
頂部
maggietso
百公里地主

UID 8321
精華 0
積分 278
帖子 278
閱讀權限 99
註冊 2010-1-3
狀態 離線
  咁誇張?
頂部
百公里土地

UID 2
精華 0
積分 4087
帖子 4087
閱讀權限 200
註冊 2007-3-1
來自 山野之間
狀態 離線
回復 #7 maggietso 的帖子

因為個條路只是開左2年左右, 未有太多人知. 下次我就試下去睇, 希望仲未被人發現啦.
頂部
maggietso
百公里地主

UID 8321
精華 0
積分 278
帖子 278
閱讀權限 99
註冊 2010-1-3
狀態 離線
回復 #8 Hello Keung 的帖子

下次要去到7月1日啦... 都可能被人發現左...
頂部