哈囉~強

標題: 慢慢行,衛徑第7段+獅子山 2011/10/09
Hello Keung (c.k.)
百公里土地

UID 2
精華 0
積分 4087
帖子 4087
閱讀權限 200
註冊 2007-3-1
來自 山野之間
狀態 離線
慢慢行,衛徑第7段+獅子山 2011/10/09

今日主要係同雷利隊友Kenny行翻轉, 夾一夾下星期比賽的時間等等, 所以10點半先在城門菠蘿壩起步, 行衛徑第7段.

由於下星期就比賽, 都唔會行得太快, 慢慢行, 對於好耐無點郁動既我, 就當係攞返d行山既感覺啦.

行完, 剛好美琪又練完跑, 見Kenny係到, 就約埋on9食飯, 點知去到大埔中心未見美琪及on9, 唔想等, 就去了Billie家.

等到美琪及on9來到, 食飯中, 佢地有個打機朋友致電去邊到玩, 就講到行山, 就去了行獅子山.

路線1: 菠蘿壩 -> 衛徑第7段 (11km, 2小時25分)

路線2: 法藏寺 -> 沙田坳 -> 獅子山頂 -> 回歸亭 -> 黃大仙 (6km, 2小時15分)

全部相片: http://www.hellokeung.com/gallery/photo_n339/
.

有人影婚鈔照

好多人釣魚

行完水塘路到了半閒亭

往上去鉛礦坳

鉛礦坳

元墩下
.
一程75X就去到黃大仙

法藏寺起步

接麥徑

不斷上級

獅尾頂

往獅頭方向

下望東九龍

獅頭

由回歸亭離開
.
全部相片: http://www.hellokeung.com/gallery/photo_n339/
頂部
Charles
百公里大地主

UID 307
精華 0
積分 1632
帖子 1632
閱讀權限 150
註冊 2007-7-30
狀態 離線
回復 #1 Hello Keung 的帖子

上下兩場,你都好唔得閒喎。
頂部
jojo
百公里大地主

UID 11
精華 0
積分 2969
帖子 2969
閱讀權限 150
註冊 2007-3-6
狀態 離線
回復 #1 Hello Keung 的帖子

走場添.
頂部
Hello Keung (c.k.)
百公里土地

UID 2
精華 0
積分 4087
帖子 4087
閱讀權限 200
註冊 2007-3-1
來自 山野之間
狀態 離線
你地行一場已經等於我兩場啦

相對各個小七隊員來說, 我今日行得最簡單.
頂部